grafische vormgeving

2 december 2019

Over Armijn

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/armijn.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Armijn is UX designer. Zijn ontwerpbureau heet Studio Buffalo en houdt zich bezig met UX-design, Business Design en Service Design.

 

“Het maakt niet zoveel uit wat je als UX designer ontwerpt, want je ontwerpt met een methode. Je probeert eerst alles te begrijpen. Wat is het doel van mijn opdrachtgever? Hoe ziet zijn Businessmodel eruit? En wie zijn zijn klanten eigenlijk?En welke klanten zijn de belangrijkste doelgroep? En waarom? En hoe ziet de klantreis (customer journey) eruit? Wat kan er beter volgens de klanten? En waarom zijn sommige klanten geen klanten meer? Als je alles goed begrijpt dan kun je verbeteringen aanbrengen. Verbeteringen aan het de Business (Business design) aan de Services van de opdrachtgever Service design) of aan de digitale diensten/producten (UX-design).”

Post Details

Category

Over Armijn

Tags

Date

2 december 2019

Author

Armijn

Leave a Comment